Strawberry Wonderland
Twitter vs Facebook
Isnin, 12 November 2012 | 2:46:00 PTG | 0 comments
Assalamualaikum Bloggers ! :)


Ohh ohh , dah lama gila aku tak update blog sebenarnya . so , hari ni tetiba je tangan menggatal nak menaip . hmm , tu lhaa , hari hari aku asyik mengadap Twitter , Facebook , Twitter , facebook . boring jugakk . Hari ni aku nak ubat mood sikittt , update blog ! haha . lagipun , dah lama tak terluah isi hati ni . hewhew . Macam macam masalah dah aku hadapi . emph emph , sudah menjadi lumrah kehidupan , kann ? =)

Aku agak pelik jugak sebenarnya . macam mana manusia tak boring hari hari mengadap facebook , twitter , or laman sosial yang lain . kalau aku online punn , bukan buat apa , just tengok tengok . HAHA . yang selebihnya , download lagu , cerita , games . Haha , memang hobi kott . emm , twitter memanglah best . tapi , setiap kali aku nak online twitter , mesti tenet jadi slow . kebengongan apakah ? errghh -,-' 

Facebook , kalau tak mengutuk memang tak sah ! kalau tak puas hati , face to face lha sayangg sayangg oii . ape susah . mayb cara tu boleh buat korang puas hati . MAYBE kayy ? HAHA . not sure yett . tak pernah buat . haha , well , aku mana pernah buat hal dengan orang . *banggakejap* ==' HAHA .

Okayyy . dahh , aku taknak merepek panjang panjangg . dapat update sependek ni pun , dah kira bersyukur , kayy . HAHA . emmph , kay see you soon , guys ! bye ! =)

Older Post
Disclaimer

Hey Haziqah here :) Do follow mine, i'll follow you back :) Please leave a feedback at my Cbox okay peeps :D

Taggie Board


Credit
Basecode by : Jaja
Template by : Afifah Hayati

Navigations Bar

About Entries